Cum sa ajungi Lider de Piata intr-un Domeniu


Avand in vedere faptul ca in ziua de azi in orice domeniu competitia este mare, nu va ramane, ca firma decat sa oferiti calitate la preturi cat mai avantajoase. Deoarece clientii au de unde alege, daca produsele oferite nu sunt calitative nu veti reusi decat pentru un scurt timp sa va mentineti pe piata, apoi urmand un declin definitiv. Facand referire la domeniu rulmentilor si aici exista o firma rulmenti ce a reusit sa se remarce dintre toate cele existente. Este vorba despre As Industrial, ce a reusit sa se mentina pe piata timp de 14 ani, oferind, asa cum mentionam mai sus calitate la preturi accesibile, cu atat mai mult cat in acest domeniu calitatea se traduce prin siguranta si buna functionare a utilajelor industriale pe care piesele respective sunt montate. Cu fiecare comanda, mica sau mare, ei au demonstrat promptitudine, profesionalism si seriozitate, fapt ce a avut in decursul timpului ca rezultat...

Transformarea firmei in cel mai mare furnizor de rulmenti industriali din Bucuresti dar si din Romania. Si pentru ca numai un client informat, multumit de achizitia facuta, poate recomanda mai departe, As Industrial, pune la dispozitie, pe langa produse si consultanti ce pot oferi informatii si recomandari in ceea ce priveste fiecare componenta de care aveti nevoie de la rulmenti de orice tip si dimensiune pana la bucse de montaj si extragere, articulatii sferice, simeringuri. Dupa mult timp in care au fost si sunt lideri de piata langa calitatea si fiabilitatea produselor oferite se adauga si cunostintele vaste in domeniu dobandite, deoarece multe cereri sunt unice, pretentioase iar o firma ce se respecta trebuie sa le onoreze oricat de dificile ar fi. Atat in acest domeniu cat si in oricre altul, aceasta este reteta succesului de durata, nu de moment, ce apoi se va transforma in venituri considerabile pe termen lung.

Over the Rainbow


Eva Cassidy - Over the rainbow. Una dintre piesele mele preferate, cantata de una dintre cele mai bune voci feminine, pe care insa le-am pierdut.